Добредојдовте на Hypro!

Hypro е снабдувач на решенија со клуч на рака за Пивара, CO2 Обнова, постројки за деоксигенација на вода и шеми за заштеда на енергија со цел да се изгради побезбедна и одржлива иднина за следната генерација. Со својот иновативен пристап и производи водени од технологија, Hypro има направено ѕвездена репутација за себе на глобалната сцена. Hypro го префрли својот фокус на справување со зголемените еколошки грижи во светот. Со оглед на истото Hypro излезе со иновативни решенија како Smart Wort Cooler, Multi Vaporation System, CO2 испарување и кондензација кои работат за да ги заштитат природните ресурси на планетата. Hypro е водена од страста да се направи разлика во општеството преку иновативни технологии, со што ја одржуваме нашата репутација како производител од висока класа во светот.

Корпоративни ПрофилHypro инфраструктурата е збогатена со футуристички технологии, системи за испорака на процеси и машини за да владее надмоќ над индустријата за хигиенски процеси.0
Години искуство во индустријата


0
Месеци на гаранција на опремата


0 %
CO2 обновување на уделот на пазарот во Индија


0 +
Земји, 5 континенти


0 +
Инсталации низ целиот свет


0 +Mi MT
CO2 обновен до денес


0 + МТ
CO2 се опоравува на дневна основа


0 +
U инсталирани садови за печат


0 +
Поставени се садови со ознака CE

Hypro има поставено база за скок напред. Ги има производите, технологијата, инфраструктурата за да го поттикне својот раст низ целиот свет. Има потенцијал значително да придонесе за намалување на јаглеродниот отпечаток на глобално ниво.

- Г-дин Рави Варма, основач и доктор на науки, Hypro

Најнови надградби

Прослава на 25-годишнината
Прослава на 25-годишнината
Нов производ на бродот - HyDHC
Нов производ на бродот - HyDHC
MD & директор вклучени во TOI
MD & директор вклучени во TOI
Женска лидерска награда за АП
Женска лидерска награда за АП
Прослава на 25-годишнината
Прослава на 25-годишнината
Нов производ на бродот - HyDHC
Нов производ на бродот - HyDHC
MD & директор вклучени во TOI
MD & директор вклучени во TOI
Женска лидерска награда за АП
Женска лидерска награда за АП
Прослава на 25-годишнината
Прослава на 25-годишнината
Нов производ на бродот - HyDHC
Нов производ на бродот - HyDHC
MD & директор вклучени во TOI
MD & директор вклучени во TOI
Женска лидерска награда за АП
Женска лидерска награда за АП
Прослава на 25-годишнината
Прослава на 25-годишнината
Нов производ на бродот - HyDHC
Нов производ на бродот - HyDHC
MD & директор вклучени во TOI
MD & директор вклучени во TOI
Женска лидерска награда за АП
Женска лидерска награда за АП
Прослава на 25-годишнината
Прослава на 25-годишнината
Нов производ на бродот - HyDHC
Нов производ на бродот - HyDHC
MD & директор вклучени во TOI
MD & директор вклучени во TOI
Женска лидерска награда за АП
Женска лидерска награда за АП
Прослава на 25-годишнината
Прослава на 25-годишнината
Нов производ на бродот - HyDHC
Нов производ на бродот - HyDHC
MD & директор вклучени во TOI
MD & директор вклучени во TOI
Женска лидерска награда за АП
Женска лидерска награда за АП
Прослава на 25-годишнината
Прослава на 25-годишнината
Нов производ на бродот - HyDHC
Нов производ на бродот - HyDHC
MD & директор вклучени во TOI
MD & директор вклучени во TOI
Женска лидерска награда за АП
Женска лидерска награда за АП
Прослава на 25-годишнината
Прослава на 25-годишнината
Нов производ на бродот - HyDHC
Нов производ на бродот - HyDHC
MD & директор вклучени во TOI
MD & директор вклучени во TOI
Женска лидерска награда за АП
Женска лидерска награда за АП
Прослава на 25-годишнината
Прослава на 25-годишнината
Нов производ на бродот - HyDHC
Нов производ на бродот - HyDHC
MD & директор вклучени во TOI
MD & директор вклучени во TOI
Женска лидерска награда за АП
Женска лидерска награда за АП
Прослава на 25-годишнината
Прослава на 25-годишнината
Нов производ на бродот - HyDHC
Нов производ на бродот - HyDHC
MD & директор вклучени во TOI
MD & директор вклучени во TOI
Женска лидерска награда за АП
Женска лидерска награда за АП

Прослава

25 славни години

на извонредност!