Mirë se vini në Hypro!

Hypro është një ofrues i zgjidhjeve në dorë për Birrarinë, CO2 Rimëkëmbja, impiantet e deoksigjenimit të ujit dhe skemat e kursimit të energjisë me qëllim të ndërtimit të një të ardhmeje më të sigurt dhe të qëndrueshme për gjeneratën e ardhshme. Me qasjen e tij inovative dhe produktet e drejtuara nga teknologjia, Hypro ka bërë një reputacion të shkëlqyer për veten në skenën globale. Hypro e ka zhvendosur fokusin e saj në trajtimin e shqetësimeve mjedisore në rritje të botës. Në funksion të të njëjtit Hypro ka dalë me zgjidhje inovative si Smart Wort Cooler, Multi Evaporation System, CO2 avullimi dhe kondensimi që funksionojnë për të mbrojtur burimet natyrore të planetit. Hypro udhëhiqet nga pasioni për të bërë dallime në shoqëri nëpërmjet teknologjive inovative duke ruajtur kështu reputacionin tonë si një prodhues i klasit të lartë në botë.

I korporatës ProfileInfrastruktura Hypro është e fortifikuar me teknologji futuriste, sisteme të shpërndarjes së proceseve dhe makineri për të komanduar epërsinë mbi Industrinë e Procesit Higjienik.Kohët e fundit nisur

Zgjidhje me kontejnerë për CO2 shërim

Impianti i rikuperimit të CO2 me kontenierë

CO2 Stacioni i mbushjes

Stacioni i mbushjes me CO2

Përgjigje e shkëlqyer në Drinktec 2022, Gjermani!Sa javë e mrekullueshme ka qenë! Ne u jemi mirënjohës të gjithë vizitorëve tanë kuriozë që erdhën dhe e bënë këtë ngjarje një sukses të madh për Hypro-n. Tashmë mezi presim herën tjetër që industria të mblidhet sërish në panairin kryesor tregtar për industrinë e pijeve.

Kryesuesja e grave Nga, puneDuke filluar karrierën e saj si Inxhiniere Mekanike, znj. Ashwini Patil arriti kulmin e saj, duke arritur suksese të shumta gjatë gjithë rrugëtimit të saj. E saj drejtues aftësitë, biznes iniciativat, përzënë për përsosmëri kanë asistuar la organizatë in arritjen i qëndrueshëm rritje…

Hypro ka krijuar një bazë për të kërcyer përpara. Ajo ka produktet, teknologjinë, infrastrukturën për të nxitur rritjen e saj në të gjithë globin. Ajo ka potencialin të kontribuojë ndjeshëm në reduktimin e gjurmës së karbonit në nivel global.

- Z. Ravi Varma, Themelues & MD, Hypro0
Vite përvojë në industri


0
Muaj garancie për pajisjet


0 %
CO2 Pjesa e Tregut të Rimëkëmbjes në Indi


0 +
Shtetet, 5 kontinente


0 +
Instalime në mbarë botën

Festimi

24 vite të lavdishme

të përsosmërisë!